Вітаємо з відзнакою!

28.08.2014 року відбулася районна серпнева конференція педагогічних працівників. На цій конференції був проведений аналіз проведеної роботи за 2013-2014 навчальний рік та намічені головні завдання на новий 2014-2015 навчальний рік.

Також на цій конференції була нагороджена Почесною грамотою Департаменту освіти харківської міської ради вихователь Бєляєва Тетяна Миколаївна.

Тетяна Миколаївна за час роботи у навчальному закладі зарекомендувала себе як від­повідальний, досвідчений педагог та умілий організатор. Досконало володіє методикою проведення занять та режимних моментів, створює оптимальні умови для фізичного та психічного розвитку дітей, використовує різноманітні форми та методи навчально-виховної роботи. Сприяє реалізації диференційованого підходу до вихованців, виявленню їх індивідуальних особливостей, задатків та обдарованості. Творчо ставиться до організації та проведення у закладі семінарів, семінарів-практикумів.
Бєляєва Т.М. впроваджує в практику роботи нетрадиційну техніку малювання, яка сприяє розвитку професійної компетентності, цілеспрямовану роботу педагога, спрямовує на пошук різних форм і методів художньо-естетичного виховання, навчання дітей вмінню вільно реалізовувати свої природні нахили, висловлювати особисту думку через образотворчу діяльність. Під час проведення занять та режимних моментів у групі панує творча, доброзичлива атмосфера.
Бєляєва Т.М. уміє швидко прийняти правильне рішення у складних педаго­гічних ситуаціях. Уміє переконувати та відстоювати свою думку. Намагається зав­жди бути поінформованою про новації у методиці проведення занять.
Тетяна Миколаївна бере активну участь у роботі районного методичного об'єднан­ня вихователів дошкільних груп, передає свій педагогічний досвід молодим педагогам, висту­пає з доповідями, проводить відкриті заходи. Неодноразово брала участь у ярмарку педагогічних ідей та технологій. Її роботу «Використання нетрадиційної техніки малювання, як розвиток дитячої творчості» було відзначено Дипломом ІІІ ступеня на обласному рівні.
Необхідно відзначити наполегливу роботу Бєляєвої Т.М. щодо оснащення групи методичними посібникам, матеріалом, добору ігрового матеріалу, його естетичного оформлення.
Бєляєва Т.М. працює у тісній взаємодії з сім’ями. Виховує повагу до культурно-національних, історичних цінностей України, дбайливе ставлення до навколишнього середовища.
Постійно підвищує професійний рівень, педагогічну майстерність, загальну культуру. Сумлінно виконує професійні обов’язки.

З/Files/images/Беляева3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 189