Початок навчального року - початок пригод у Країні знань!

Початок нового навчального року – це початок нових пригод, див та захоплюючих подорожей по Країні знань, в яку відчиняють двері вихователі дошкільного навчального закладу № 309. Дошкільне дитинство має дуже велике значення у житті дитини. Адже знання і враження, отримані малюками у ці роки, залишаються з ними на все життя.
При підготовці до нового навчального року в кожній віковій групі вихователі проявили майстерність, неповторний індивідуальний стиль: облаштували куточки, ігрові та навчальні зони, розмалювали іграшкові меблі, використовуючи цікаві кольорові рішення, природний матеріал та фантазію. Поповнили і матеріальну базу груп: придбали іграшки та ігрове обладнання. На першому поверсі оформили куточок народознавства у вигляді інтер’єра української хатини, де діти мають можливість ознайомитися з побутом, звичаями та традиціями українського народу.
Коли малюк потрапляє вперше до нового, невідомого йому світу під назвою дитячий садок, то саме від нас, вихователів, залежить, яким цей світ стане для дитини.
Основний напрямок роботи дошкільного навчального закладу № 309 «Особистісно-орієнтований підхід – запорука гуманізації навчально-виховного процесу в дошкільному закладі». Постійна турбота колективу – створення психологічного комфорту для дітей, оптимальних умов для повноцінного розвитку їх особистостей, творчого мислення, уяви, фантазії та пізнавальних здібностей.

Кiлькiсть переглядiв: 151