Пишаємося колегою.

За сумлінну працю, зразкове виконання своїх професійних обов’язків була нагороджена Подякою голови адміністрації Немишлянського району харківської міської ради МІНІЧ ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА.

/Files/images/Грамота.jpg

Мініч Тетяна Олександрівна за час роботи у закладі дошкільної освіти зарекомендувала себе як від­повідальний, досвідчений педагог та умілий організатор. Досконало володіє методикою проведення занять та режимних моментів для дітей раннього віку, створює оптимальні умови для фізичного та психічного розвитку дітей, використовує різноманітні форми та методи навчально-виховної роботи.

Під час проведення занять та режимних моментів у групі панує творча, доброзичлива атмосфера, педагог сприяє реалізації диференційованого підходу до вихованців, виявленню їх індивідуальних особливостей, задатків та обдарованості.

Мініч Т.О. уміє швидко прийняти правильне рішення у складних педаго­гічних ситуаціях, переконувати та відстоювати свою думку, намагається зав­жди використовувати інновації у методиці проведення занять.

Тетяна Олександрівна приймає активну участь у роботі районного методичного об'єднан­ня вихователів груп раннього віку, передає свій педагогічний досвід молодим педагогам, висту­пає з доповідями, проводить відкриті заходи.

Вихователь працює у тісній взаємодії з сім’ями. Виховує повагу до культурно-національних, історичних цінностей України, додержується педагогічної етики, моралі, поважає гідність дитини, пропагує здоровий спосіб життя.

Постійно підвищує професійний рівень, педагогічну майстерність, загальну культуру. Сумлінно виконує професійні обов’язки.

Кiлькiсть переглядiв: 201