Нові форми роботи з батьками

Сучасні батьки мало стали звертати увагу на інформаційні папки-пересування в групах, рідко помічають оголошення, доки вихователь не зверне увагу. Тому сайт ЗДО став для батьків джерелом інформації навчального, методичного або виховного характеру. Зі сторінок сайту батьки отримують інформацію про методи збереження здоров'я дітей, їх безпеки, правила поведінки дитини в сім'ї та в суспільстві, корисні поради з навчання і виховання дошкільнят.

Задача номер один для педагогічного колективу закладу дошкільної освіти – використовуючи старі, традиційні методи роботи з родинами, наповнити їх сучасним змістом, новими пріоритетами, зміщеними акцентами на індивідуальну роботу із сім’ями, вивчення стилів сімейного виховання, проблем окремо взятої родини, забезпечення кожного члена родини порцією адресної допомоги.

Ефективна робота дошкільного закладу немож­лива без активного залучення родин до учас­ті в освітньому процесі, підвищення педагогічної культури батьків, формування в них відповідально­го та усвідомленого ставлення до батьківства, що є передумовою зміцнення сім’ї та реального захисту прав дітей.

"ВІКОНЕЧКО ДЛЯ БАТЬКІВ"

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_7551.JPG

ТЕМАТИЧНІ МІНІАТЮРИ

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_7435.JPG

БУККРОСІНГ "КИШЕНЬКОВА БІБЛІОТЕЧКА"

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_7578.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 267