Електронна реєстрація дітей у дошкільний навчальний заклад.

Шановні батьки, на сайті електронної реєстрації

http://reg.isuo.org/

надана можливість подачі заяви для постановки на облік у відділі освіти адміністрації району (за місцем проживання) дитини, що потребує місце в дошкільному навчальному закладі.

Для успішної реєстрації Вашої дитини в електронній черзі при заповненні форми заяви, Вам необхідно вказати достовірну інформацію.

Подавати заявку можна лише в один дошкільний навчальний заклад. При необхідності, обраний ДНЗ можна змінити, звернувшись до відповідальної особи.

Подача в електронному вигляді заяви забезпечує попередню реєстрацію дитини в електронній черзі з визначенням дати постановки на облік, яка є основою формування черговості.

Для підтвердження інформації, зазначеної в заяві, необхідно протягом 10 робочих днів з дня подання заяви звернутися до відповідальної особи у відділі освіти (в дошкільному навчальному закладі) з оригіналами документів (свідоцтво про народження дитини, документ, що підтверджує наявність пільг.

Держава гарантує надання пільг при влаштуванні дітей у дошкільні навчальні заклади:

1. Дітям, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Згідно з п. 2 статті 30 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»

2. Дітям військовослужбовців.

Згідно з п. 4 статті 13 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей»

3. Дітям працівників міліції.

Згідно з статтею 22 Закону України «Про міліцію».

4. Дітям працівників державної кримінально-виконавчої служби.

Згідно з п. 5 статті 23 Закону України «Про держану кримінально-виконавчу службу України» на осіб рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої служби поширюється дія статей 22 і 23 Закону України Про міліцію».

5. Дітям працівників державної пожежної охорони.

Згідно з статтею 22 Закону України «Про пожежну безпеку».

6. Дітям прокурорів та слідчих прокуратури.

Згідно з статтею 49 Закону України «Про прокуратуру».

Якщо заповнена Вами форма заяви за змістом не буде відповідати оригіналам документів, Вашу заяву буде анульовано. Якщо інформація, зазначена в заяві, підтверджена оригіналами документів, то дитина отримує постійну реєстрацію в електронній черзі за первісною датою подання заяви в електронному вигляді.

Кiлькiсть переглядiв: 241